Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csapatleírás

Parmaline-team
Csapatjelkép: tűzmadár

Fajok szerinti beosztás: Vámpír, Vérfarkas (+Ember)

Rövid történet: A Moonshine Máguskollégium régi falai közt csupán egy csapat volt, a Diákok csapata. Eltelt pár év, és a vezetők észrevették, hogy fajonként más-más a jellemző a diákokra. Így hát létrehoztak egy új csapatot, az Angel-team nevezetű, angyalokból álló csapatot. Pár év elteltével az angyalok megerősödtek, és ez nem tetszett egy másik erőnek: a Gonosznak. Támadást szervezett a kollégium ellen, hogy elpusztítsa az igen erős angyalokat. Addig-addig küzdöttek, míg a végén csak pár angyal maradt, akik átadták a hatalmat az iskola fölött a Gonosznak, azért cserébe, hogy ne pusztítsa el őket. Így hát pár évig a Gonosz vezette az iskolát, és rájött, hogy kell a saját, Gonosz diákseregének is egy csapat, a Dark-team, a lidércek csapata. A csapat tagjai az iskolában megtanulták a jót is, és kiűzték onnan a vezetőt, a Gonoszt. Átnevezték magukat Metal-team-re, hogy megmutassák, nem gonoszak annyira. Pár év múlva visszatért ősrégi hajlamuk, és kiírtották az iskola összes angyalát. A Metal-team tagjainak többségére halál várt, míg mások megúszták némi kényszermunkával. Ez után, a megmaradt lidércekhez vérfarkasok, emberek és vámpírok is érkeztek. A lidércek rossz útra terelték ezeket a lényeket, de a vámpírok és vérfarkasok némi emberi segítséggel elűzték az iskolából az összes lidércet tőlük. Átnevezték magukat a mai csapat nevére: Parmaline-team. A tagok ereiben viszont még mindig fut egy kis lidércvér.

Formotion-team

Csapatjelkép:  daru

Fajok szerinti beosztás: Nibar, Alakváltó (+Ember)

Rövid történet: "A Moonshine Máguskollégium régi falai közt csupán egy csapat volt, a Diákok csapata. Eltelt pár év, és a vezetők észrevették, hogy fajonként más-más a jellemző a diákokra. Így hát létrehoztak egy új csapatot, az Angel-team nevezetű, angyalokból álló csapatot."
Hosszabb idő elteltével hozták létre a Parmaline-teamet mely rengeteg névváltáson ment keresztül és a diákság is sokáig változott.
Végül a vámpírok, vérfarkasok,és az emberek csapata lett. Abban az időben alakult ki a Formotion-team mikor az iskolát átvette a Gonosz. Mivel a Parmaline-team tagjai gyakran elvetették a sulykot mindig a Formotion–team tagjai fogták vissza a másik szakot. Így az iskolában végre kialakult az egyensúly. Lettek jók (Angel-team), gonoszok (Parmaline-team) és egy csapat, aki ezek között ingázva fenntartotta az egyensúlyt (Formotion-team). A szak jelképe máig a daru, aki minden madár közül kitűnik az egyensúlyérzékével.

Angel-team
 
Rövid történet: "A Moonshine Máguskollégium régi falai közt csupán egy csapat volt, a Diákok csapata. Eltelt pár év, és a vezetők észrevették, hogy fajonként más-más a jellemző a diákokra. Így hát létrehoztak egy új csapatot, az Angel-team nevezetű, angyalokból álló csapatot." A csapat évekig együtt volt, mikor egyszer csak az egyik diák hófehér tollai között meg nem jelent egy fekete toll. Mindenki csodálkozott, azt hitték, a diák meg fog halni. Minden nap az egyik tolla befeketedett, majd az egész fekete lett. A diák különös dolgokat vett észre magán: nem érti a fehér mágiát. A fekete mágiát viszont ő tudta a legjobban, egyszer még a tanárt is kijavította. Néhány diáknál ugyan ez bekövetkezett: a szárnytolluk feketedni kezdett. A vezetők úgy döntöttek, hogy a Angel-teamet két részre bontják, a fehér szárnyúakra, és a fekete szárnyúakra , és ezeknek nevet adtak (Dark site, White site). Végül a Dark site tagjainak nem kellett fehér mágiát tanulniuk, mivel látszott, hogy nem képes felfogni az agyuk.
 
White site
Csapatjelkép: Nap

Fajok szerinti beosztás: White Angyal
Dark site
Csapatjelkép: Hold
 
Fajok szerinti beosztás: Dark Angyal
Natur-team

Csapatjelkép: őz

Fajok szerinti beosztás: Nimpha, Druida, Night-elf (más néven éjtünde, estelf stb.) (+Ember)

Rövid történet: "A Moonshine Máguskollégium régi falai közt csupán egy csapat volt, a Diákok csapata. Eltelt pár év, és a vezetők észrevették, hogy fajonként más-más a jellemző a diákokra. Így hát létrehoztak egy új csapatot, az Angel-team nevezetű, angyalokból álló csapatot." Ezek után megalakult a Parmaline-team és a Formotion-team. Az iskola diákjai élték az életüket, míg meg nem jelent egy fura lény Carmen Another, a fajismeret tanár ajtaja előtt. A tanár eddig ezeket a lényeket csak az órán tanította, nem tudta elképzelni, mit keres itt egy ilyen, kihaltnak nyilvánított lény. A lény az iskolába akart járni, így hát a vezetőségiek létrehozták az új szakot: Natur-team, ahová ezeket a rég kihaltnak hitt lényeket sorakoztatják. Később megjelentek a druidák, és a night-elfek, akik ugyan ebbe a szakba kerültek. Ezekről a lényekről még mindig tanulnak fajismereten.

naturjelkep.jpg